Uw ervaring op deze site wordt verbeterd door het gebruik van cookies.
× Sta cookies toe Meer informatie

Blog

Tekst: Louis Nouws
za 13 februari 2021

DeWolff presenteert Nonagon Marathon

Blog

Na de succesvolle releaseshow van DeWolffs nieuwe plaat Wolffpack met meer dan 25.000 toeschouwers online, slaan band en TivoliVredenburg de handen ineen voor een ambitieuze livestreammarathon: DeWolff’s Nonagon Marathon, negen albums in negen dagen. Van zondag 14 maart tot en met 23 maart voert DeWollf al zijn albums integraal uit in chronologische volgorde: van de allereerste ep DeWolff uit 2008 tot en met Wolffpack in 2021.

Met DeWolff’s Nonagon Marathon gaat een langgekoesterde wens van de band in vervulling. Pablo van de Poel: “Doordat we vooralsnog niet op tour kunnen, maar we ook niet kunnen stilzitten, ontstond het idee om eens een blik in de achteruitkijkspiegel te werpen. Een overzicht van de muziek die ons de afgelopen jaren overal naartoe leidde, van Pinkpop tot Sziget, van Berlijn tot Sydney en van Madrid tot Jakarta. Honderdduizenden kilometers, duizenden uren op het podium, meer dan honderd nummers, dertien jaar lang.”
“Ons oeuvre bestaat uit zo’n honderd nummers. Sommige zijn al jaren van de setlist verdwenen, andere hebben we nog nooit live gespeeld. Elk nummer dat je maar kunt bedenken zal in de marathon worden gespeeld.”
 
Thijs van der Krogt, programmeur bij TivoliVredenburg: “In deze vreemde tijden blijven we snakken naar livemuziek en naar creatieve ideeën. Zo kwam ik in gesprek met een van de voor mij beste livebands van Nederland om iets unieks te gaan doen. Samen met vele gastmuzikanten gaan we iets bijzonders neerzetten. Zo komt er voor hen een droom uit, is het voor TivoliVredenburg een mooi programma en voor het publiek iets om naar uit te kijken.”
 
De ticketverkoop voor DeWolffs Nonagon Marathon is gestart. Elke avond digitaal aanwezig zijn kan voor slechts €40. Voor ieder avond zijn ook losse tickets te koop voor €40. De livestreams beginnen elke avond om 20.30 uur.