Uw ervaring op deze site wordt verbeterd door het gebruik van cookies.
× Sta cookies toe Meer informatie

Tourtip

Tekst: Louis Nouws
wo 28 september 2022

Elephant en Géonne Hartman samen op tour

Tourtip

Twee Heaven-favorieten gaan samen op tournee. De Utrechtse singer-songwriter Géonne Hartman is door het Rotterdamse Elephant uitgenodigd hun voorprogramma te verzorgen. De tien shows tellende tour begint 10 november in Bergen op Zoom en vervolgt haar weg langs onder andere Zwolle, Rotterdam, Groningen, Leeuwarden, Nijmegen en Den Haag.

Foto Hugo Thomassen

Géonne Hartman stond deze zomer met een interview in ons magazine (#4, 2022). Elephant komt in het komende nummer. De band deed een optreden en een interview in het kader van de Heaven Sessions (later dit jaar online).

Afgelopen jaar stond Hartman ook al op het podium als support voor M. Ward, Sophie Hunger en Andy Shauf. Tijdens de show van Andy Shauf was Elephant aanwezig en duidelijk onder de indruk van haar stem en muziek. Dat was dan ook de reden om haar te vragen als voorprogramma.
De tour is een uitgelezen kans om in één keer twee zeer talentvolle Nederlandse acts te zien en te horen.

Elephant en Géonne Hartman live: 10 november in Gebouw T, Bergen op Zoom; 26 november in Metropool, Hengelo; 2 december in Willem Twee Den Bosch; 3 december in Hedon, Zwolle; 9 december inn Rotown, Rotterdam; 16 december in Vera, Groningen; 13 januari in Neushoorn, Leeuwarden; 14 januari in Victorie, Alkmaar; 26 januari in Merleyn, Nijmegen; 28 januari in Paard, Den Haag.