Uw ervaring op deze site wordt verbeterd door het gebruik van cookies.
× Sta cookies toe Meer informatie

Concerttip

do 1 september 2022

Martens’ Magical Mystery Trip

Concerttip

Onder de noemer Martens’ Magical Mystery Trip kan een select gezelschap muziekliefhebbers op zondag 18 september aanstaande een speciale concertreis meemaken met een van de allerbeste liedjesschrijvers en folk-singer-songwriters die ons land rijk is: Sido Martens.

In de jaren zeventig bekend geworden als een van de drijvende krachten achter de groep Fungus, de populairste folkrockgroep die ons land ooit gekend heeft en vooral bekend van de hit Kaap’ren Varen, heeft Martens sinds de Fungus-tijd de wereld verblijd met een hele schat aan prachtige soloplaten, veelal gestoken in even fraaie als unieke hoesjes.
           
Om zijn nieuwste album MultiLied te promoten voert Sido Martens ons op zondagmiddag 18 september per touringcar van Leeuwarden naar het prachtige Paviljoen MeM in Buitenpost, waar hij een live-presentatie van het album geeft. De cd zit in de prijs van de reis inbegrepen, net als natuurlijk het optreden, een drankje en nog een verrassing. Een ideale middag derhalve om Martens live te aanschouwen, die wij al vaker hebben geroemd als de beste liedjesschrijver van ons land. En dat voor € 25.
 
Wie mee wil op deze trip moet zich vooraf aanmelden via info@sidomartens.nl vanwege het beperkt aantal plaatsen. De bus uit Leeuwarden vertrekt om 14:00 uur vanaf de Ublingaplantage om daar tussen haf zes en zes uur weer terug te keren. Een magisch reisje om niet te vergeten.