Uw ervaring op deze site wordt verbeterd door het gebruik van cookies.
× Sta cookies toe Meer informatie

Festivaltip

Tekst: Louis Nouws
wo 9 december 2020

Naked Song Walk Along

Festivaltip

Naked Song Walk Along wordt verplaatst van 12 december naar 15 mei 2021 vanwege de coronamaatregelen die in deze maand van kracht blijven. Fink, David Keenan en Jordan Mackampa zijn en blijven de headliners van het festival.

Naked Song Walk Along is een al door de omstandigheden ingegeven speciale editie van Naked Song, het fijne singer-songwriterfestival dat al meer dan tien jaar plaatsvindt in Muziekgebouw Eindhoven. Omdat de anderhalve meter-maatregel beperkingen oplegt aan de capaciteit, zijn er met Dynamo en K-19 twee extra locaties op loopafstand toegevoegd. Ten behoeve van de spreiding kunnen bezoekers bij aanschaf van een ticket kiezen uit verschillende vooraf vastgestelde routes die ze te voet langs de optredende artiesten leidt.
 
De genoemde hoofdacts Fink, David Keenan en Jordan Macampa spelen zowel in de middag als in de avond een set in het Muziekgebouw. Daarnaast treedt ieder dagdeel een viertal acts op, verdeeld over Muziekgebouw, Dynamo en K-19. Overdag zijn dat Iris Penning, Daniel Docherty, Alexandra Alden en Mooneye en ’s avonds Winnie Raeder, This Is The Kit, Benedict en Robin Kester. Daarmee bieden de samenstellers van Naked Song weer een uitstekend programma, met grote opkomende talenten.
 
Kaarten zijn verkrijgbaar via de website, waar tevens meer informatie te vinden is.