Uw ervaring op deze site wordt verbeterd door het gebruik van cookies.
× Sta cookies toe Meer informatie

Concerttip

Tekst: Louis Nouws
vr 5 mei 2023

Zuiderparktheater: muziek in de openlucht

Concerttip

Op dit moment wordt hard gewerkt door de vrijwilligers en het kernteam van het Zuiderparktheater om het openluchttheater spik en span te maken. Tot aan de zomervakantie worden verschillende internationale artiesten verwacht. Onder meer Paul Carrack, Venice, Curtis Harding, Ásgeir, Xavier Rudd en Young Gun Silver Fox maken hun opwachting. Ook de Pink Floyd tributeband Pink Project keert terug.

Foto: Emma Pot

Onder de noemer Zuiderpark Live organiseren Zuiderparktheater en Greenhouse Talent zo’n 19 shows in het openluchttheater. Naast het beste van Nederlandse bodem heeft het team een negental buitenlandse artiesten weten te strikken voor een optreden in de internationale stad Den Haag. Het zomerprogramma biedt voor ieder wat wils. Van zomerse palmboomrock van Young Gun Silver Fox (let op: laatste kaarten), songwritingtalent uit IJsland, tot pure soul van Curtis Harding. Golden Oldies Paul Carrack en Venice zijn de kers op de taart. 

Liefhebbers van de Nederlandstalige songs kunnen hun hart op halen bij Suzan & Freek, Miss Montreal, Racoon en Ruth Jacott. 

Ga voor alle informatie en tickets naar zuiderparktheater.nl.