Uw ervaring op deze site wordt verbeterd door het gebruik van cookies.
× Sta cookies toe Meer informatie

Concerttip

Tekst: Louis Nouws
wo 23 september 2020

‘Walk The Line: Ramblin’ Roots’: drie artiesten in één tour

Concerttip

Na de succesvolle eerste editie van Walk The Line: Ramblin’ Roots afgelopen augustus, organiseert TivoliVredenburg op zondag 18 oktober weer een dag lang americana en roots door het hele gebouw. Tijdens een tour van dik twee uur zie je in een groep van vijftig bezoekers drie optredens in drie zalen.

Er zijn zeven tours. ’s Middags met optredens van Sam & Julia, Martha Fields en The Yearlings, ’s avonds zie je Martha Fields, Copperhead County en Malford Milligan Trio. De kaartverkoop is al gestart via de site van TivoliVredenburg, daar is ook alle informatie over deze unieke concertvorm te vinden.
 
Zondag 18 oktober zou het weekend zijn geweest van het festival Ramblin’ Roots, het jaarlijks terugkerende rootsfeest dat in grote delen van TivoliVredenburg zijn beslag heeft. Met Walk The Line: Ramblin’ Roots ervaar je enigszins dat festival-gevoel doordat je tijdens de tour door het gebouw drie zalen aandoet ­– Ronda, Pandora, Cloud Nine – en er tussentijds een stop is op het gezellige Park 6 met het prachtige uitzicht over de stad.
Uiteraard is Walk The Line geheel coronaproof van opzet, met voldoende afstand in de zalen, zodat je verantwoord kunt genieten.
 
Tickets zijn € 22,50 (inclusief servicekosten).