Uw ervaring op deze site wordt verbeterd door het gebruik van cookies.
× Sta cookies toe Meer informatie

Luistertip

Tekst: Louis Nouws
do 3 september 2020

Het licht van Harrison Storm

Luistertip

Storm, met zo’n achternaam moet je haast wel iets met de zee  hebben. De Australische singer-songwriter Harrison Storm groeide op aan de kust, dat hoor je terug in zijn muziek en dat laat hij met trots zien in de video van zijn jongste nummer Breathe Again, die hier vandaag voor het eerst te zien is.

"Deze video is opgenomen op een van mijn favoriete lokale plekken, op een middag waar het weer niet beter had kunnen zijn. Er hing die dag echte magie in de lucht en er was niemand anders in de buurt. Het licht deemsterde langzaam richting zonsondergang en past daardoor perfect bij de sfeer van deze versie. Het was hilarisch, toen ik aan het zingen was zag ik een kudde koeien tot aan het einde van de paddock komen om te zien wat we aan doen waren. Uiteindelijk stond ik op te treden voor een kudde koeien. De beste fans die ik me kon wensen."
 
Geïnspireerd door zijn moeders gitaarspel, zijn vaders poëzie en hun beider platencollectie begon Harrison Storm muziek te maken en het resultaat is Angus Stone-achtige indiefolk, rijk gearrangeerd en gezongen met een soulvolle stem. Niet zo gek dus dat veel tracks van zijn ep Change It All (2017) miljoenen streams scoren op Spotify.