Uw ervaring op deze site wordt verbeterd door het gebruik van cookies.
× Sta cookies toe Meer informatie

Blog

Tekst: Louis Nouws
wo 14 september 2022

10 jaar Onafhankelijke Label Markt

Blog

Net zoals de eerste editie 2012 – en vele edities daarna – vindt de gratis toegankelijke markt Onafhankelijke Label Markt plaats in de Tolhuistuin te Amsterdam, pal achter het Centraal Station aan de overkant van het IJ. Dit jaar op zondag 25 september.

Vanaf 12:00 ’s middags tot 18.00 kun je grasduinen in het fraaie aanbod van tientallen onafhankelijke labels en distributeurs. De Onafhankelijke Label Markt vertegenwoordigt in eerste instantie uiteraard de indiemuziek, maar staat voor alles wat met onafhankelijke kunst en cultuur te maken heeft.
 
De komende editie wordt de grootste tot dusver, met in totaal bijna 50 deelnemende partijen. Veel oude bekenden zoals de Konkurrent en Excelsior Recordings, maar ook veel nieuwe gezichten zoals Delsin Records, Wap Shoo Wap Records, Concerto Books, Arigbald (cartoons), Jeroen Funke (Lamelos), Penossi Records (Platypus), De Waterput, Indiestad en Thomas Burkhardt (tattoo).

Livemuziek is er van Steve French, Silverbones, Marc van der Holst en dj Jochem. Natuurlijk is er wat te eten en genoeg te drinken.