Uw ervaring op deze site wordt verbeterd door het gebruik van cookies.
× Sta cookies toe Meer informatie

Festivaltip

Tekst: Louis Nouws
do 23 maart 2023

Douwe Bob en Blue Grass Boogiemen samen op Rotterdam Bluegrass Festival 

Festivaltip

Singer-songwriter Douwe Bob en het Utrechtse Blue Grass Boogiemen gaan speciaal voor het Rotterdam Bluegrass Festival een eenmalige samenwerking aan. De Amsterdammer is een groot liefhebber van authentieke Amerikaanse rootsmuziek en grijpt de gelegenheid met beide handen aan.

Foto André Dieterman

"Ik hou ontzettend van bluegrass en heb al langer de wens om een keer een live set te spelen met alleen maar bluegrassnummers. Dus ik hoefde niet lang na te denken toen ik de vraag kreeg om met de Blue Grass Boogiemen een show te doen op het Rotterdam Bluegrass Festival. Ik kijk er naar uit met deze absolute toppers in het genre te gaan samenwerken, we gaan er iets heel moois van maken!”, vertelt de zanger enthousiast. 
 
Naast Douwe Bob & Blue Grass Boogiemen zijn ook Theo Lawrence, Hassan Wargui & Aaron Jonah Lewis, Teilhard Frost, Strengeplukk, The Ragtime Rumours, Herman Brock Jr., The Wanton String Band en Long Way Home Duo aan de voorlopige line-up toegevoegd. Rotterdam Bluegrass Festival vindt dit jaar plaats op 23, 24 en 25 juni op het Noordplein in Rotterdam-Noord. De voorverkoop is gestart, dagkaarten kosten € 10,- per stuk, een combiticket voor het hele weekend € 25,-. 
 
Uitgebreide informatie over de line-up als tot nu toe bekend is te vinden op de website van Rotterdam Bluegrass Festival. Daar kan je ook terecht voor kaartverkoop en andere informatie. In de aanloop naar het festival worden er meer details over het programma bekend gemaakt.