Uw ervaring op deze site wordt verbeterd door het gebruik van cookies.
× Sta cookies toe Meer informatie

Blog

Tekst: Louis Nouws
wo 24 maart 2021

TivoliVredenburg presenteert Storytellers

Blog

In een tijd dat live-evenementen niet mogelijk zijn, gaat Shelter From The Storm, het rootsplatform van TivoliVredenburg, elke donderdagavond een livesessie streamen met artiesten van het Amerikaanse muzieklabel Thirty Tigers onder de naam ‘Storytellers’. De eerste sessie is donderdag 25 maart.

De unieke samenwerking tussen het Nederlandse muziekgebouw en het label uit Nashville kwam voort uit een gezamenlijke drang rootsartiesten een podium te geven in deze moeilijke tijd. Thirty Tigers kent een indrukwekkend portfolio met namen als Jason Isbell, John Prine en Lucinda Williams en relatief nieuwe talenten als Brent Cobb, Darlingside en Emily Barker. Artiesten die allemaal staan te popelen om weer te kunnen spelen voor publiek.
 
Loek Hendrikx, marketeer van TivoliVredenburg: “‘Via ons Shelter From The Storm-platform kunnen deze artiesten een fijn publiek bereiken. Zo ondersteunen we de bands en laten we tegelijkertijd americanaliefhebbers kennis maken met voor hen mogelijk nieuwe namen. Het wordt echt iets om elke week naar uit te kijken.”
 
Amy O’Brien, European Digital Manager bij Thirty Tigers: “Het is belangrijk voor onze artiesten om op deze manier voor het Nederlandse publiek te spelen in een tijd waarin toeren niet mogelijk is. Livestreamsessies houden de band tussen artiest en fans in stand, niet alleen met de Nederlandse fans, maar met fans in heel Europa. Daarom zijn we heel erg blij met deze samenwerking en kunnen we niet wachten tot onze artiesten weer echt live kunnen spelen in het Utrechtse muziekgebouw.”
 
Storytellers is vanaf donderdagavond 25 maart 2021 elke donderdagavond om 20:30 uur gratis te volgen via www.facebook.nl/shelterfromthestorm. 
Op het programma staan: 25 maart - Brent Cobb; 1 april - Lucero; 8 april - Darlingside; 15 april - Emily Barker; het resterende programma wordt op een later moment bekendgemaakt. Raadpleeg de site van TivoliVredenburg voor meer informatie.