Uw ervaring op deze site wordt verbeterd door het gebruik van cookies.
× Sta cookies toe Meer informatie

Blog

Tekst: Louis Nouws
wo 28 februari 2024

Lezersoproep: een kwart eeuw Heaven

Blog

In juni 1999 verscheen het eerste nummer van Heaven, met de ondertitel ‘Popblad voor volwassenen’. Binnenkort is dat dus 25 jaar geleden en een reden om daar even bij stil te staan. Ook weer niet al te uitgebreid, want als Heaven één ding per se niet wil zijn, is het een blad dat baadt in nostalgie.

We willen omzien in verwondering (en bewondering), maar vooral genieten van popmuziek die nu wordt gemaakt. We zijn het blad voor avontuurlijke liefhebbers, die kunnen genieten van The Beatles maar ook uitzien naar de nieuwe Johan. Of die via een zojuist ontdekte jonge artiest hun weg willen vinden naar diens roots.
 
De ondertitel ‘Popblad voor volwassenen’ hebben we al een tijdje laten varen. We willen juist een medium zijn dat generaties verbindt in hun liefde voor muziek. Al stond die ondertitel ook voor inhoudelijke verdieping en dat hebben we hopelijk wel vast kunnen houden.
 
Wie kan beter beoordelen of Heaven in zijn missie is geslaagd dan de lezer. We willen lezers dan ook vragen wat hun reden is om ons blad te lezen. Dus, lees je Heaven al jaren of heb je het magazine nog maar pas ontdekt, laat ons weten wat je van het blad vindt. Dat mogen uiteraard loftuitingen zijn, graag zelfs, maar ook suggesties voor de toekomst.
 
Uit de inzendingen willen we een mooie bloemlezing samenstellen die we publiceren in het magazine dat 5 april verschijnt. De uiterste termijn voor je inzending is 11 maart.
Stuur ze naar: redactie@heavenmagazine.nl.