Uw ervaring op deze site wordt verbeterd door het gebruik van cookies.
× Sta cookies toe Meer informatie

Blog

Tekst: Louis Nouws
wo 27 mei 2020

Nieuw nummer op komst

Blog

PAX siert het omslag van de nieuwe editie van Heaven magazine, dat vanaf 9 juni in de winkels ligt, coronacrisis of niet. De Utrechtse rapper/zanger, bekend van zijn optredens met The Kyteman Orchestra, heeft recent zijn eerste soloalbum uitgebracht. Een monumentaal werk, leunend op jazz en hiphop. Fotograaf Han Ernest maakte de prachtige foto’s.

Mooie foto’s begeleiden ook het portret van Hans Brouwer, oprichter en CEO van MassiveMusic, dat in twintig jaar is uitgegroeid tot een grote internationale speler op het gebied van costum made music, muziek die mede de uitstraling bepaalt van grote merken als KLM, Nike, Bacardi en Apple.
 
Verder biedt de inhoud van het magazine de inmiddels beproefde mix van aanstormend en bekend talent in uiteenlopende genres. Sports Team bestormt het podium met high-energy indie, The White Buffalo beziet de beslommeringen van de mensheid van een afstandje. Stephin Merritt van The Magnetic Fields schrijft zijn songs vanuit zijn scherpe geest, The Secret Sisters vooral vanuit hun gevoel. Perfume Genius en Jehnny Beth zijn openhartig over hun seksuele identiteit en de zoektocht naar muziek die daar recht aan doet. Verder ook interviews met Someone, Brian Fallon en Damir Imamovic.

Met columns over Netflix-serie The Eddy, over muziek in lockdown, over het nummer waarmee de rock ’n’ roll begon, over de ambitie van Ron Sexsmith en over het overlijden van altsaxofonist Lee Konitz, biedt de nieuwe Heaven weer erg veel voor muziekliefhebbers.

En natuurlijk worden ook meer dan 100 albumtitels besproken.

Wilt u Heaven magazine voortaan thuis lezen? Neem dan een abonnement.